نویسنده = جواد فیضی
تعداد مقالات: 7
1. مروری بر اهمیت تکنیک الایزا و کاربرد آن در صنایع غذایی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 19-25

مریم غیور کاظمی؛ جواد فیضی


2. آنتوسیانین ها: از منبع تا مصرف

دوره 3، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 5-11

جواد فیضی؛ زهرا براتی


3. نقش حیاتی بلانک در آماده‌سازی نمونه‌ها

دوره 3، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 5-10

نرجس بهزادی مقدم؛ جواد فیضی؛ پریسا سراوانی


4. مروری بر روش های نوین استخراج عصاره های گیاهی

دوره 3، شماره 1، بهار 1398، صفحه 13-23

عارفه کردجزی؛ جواد فیضی


6. کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا: بایدها و نبایدها

دوره 2، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 73-79

جواد فیضی؛ فهیمه محمودی


7. مروری بر روش های خشک کردن مواد غذایی

دوره 2، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 81-86

جواد فیضی؛ عارفه کردجزی